Madrid

Obre les portes el Saló de l'Automòbil de Madrid

Els amants dels cotxes tenen una cita a Madrid. El Saló de l'Automòbil ha obert les portes aquest divendres i com totes aquestes fires, és l'aparador perfecte per a les novetats del món del motor. Al saló madrileny hi exposen gairebé 50 marques i presenten desenes de primícies mundials, com el Range Rover TDV8, un gegant capaç d'arribar als 100 quilòmetres per hora en 9 segons i equipat amb les últimes novetats. També Seat, amb un dels pavellons més amplis, hi presenta el nou León FR.

Actualitzat
Citroën sorprèn amb el nou Buggy, sense portes, sense sostre, però amb molt de color. Peugeot inventa models gairebé impossibles, com el Moovie. Renault mostra una rèplica del cotxe de Fernando Alonso. I les principals marques de 4 per 4, com Nissan, llueixen el Pathfinder en circuits oberts al públic.

En aquest saló es poden veure coses que difícilment mai podrem comprar-nos, com un Rolls Royce. La marca britànica de cotxes de luxe ve equipada fins a l'últim detall, fins i tot amb un paraigua que amaga en una de les portes, una cosa molt útil, almenys en el plujós clima de Londres.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut