La pista de gel, a l'Hospitalet
La pista de gel, a l'Hospitalet
L'Hospitalet de Llobregat

Obre la pista de gel de Nadal a l'Hospitalet

La pista de gel, ubicada al recinte de la Farga, disposa de 1.600 metres quadrats per patinar i incorpora un tobogan gegant de gel de més de 40 metres

RedaccióActualitzat

Aquest divendres a la tarda obre la pista de gel nadalenca de l'Hospitalet de Llobregat. De fet, a la Farga de l'Hospitalet de Llobregat ja està tot a punt perquè s'obrin les portes de Bargelona. D'aquesta manera, la inauguració de la pista coincidirà amb l'encesa de llums de la ciutat.

La pista, que els últims anys s'havia instal·lat a la plaça de Catalunya, compta amb 1.600 metres quadrats de superfície per patinar i es converteix així en la més gran d'Europa. A més a més, també incorpora una zona de jocs infantils gratuïts i un servei de bar.

El principal atractiu d'aquest any, però, és un tobogan gegant de gel, de més de 40 metres. L'organització també té previst fer-hi activitats esportives com el cúrling i l'hoquei sobre gel, exhibicions i actuacions musicals.

Les instal·lacions estaran obertes fins al 10 de gener i s'espera que hi passin unes 2.000 persones cada dia. De fet, es tracta d'un espai molt ben comunicat amb l'àrea metropolitana, ja que s'hi pot arribar amb metro, Ferrocarrils i Rodalies.

Anar al contingut