Pla general de la part expositiva del 37è Saló de l'Automòbil de la Fira de Sant Josep de Mollerussa al recinte de les piscines, el 16 de març …
Pla general de la part expositiva del 37è Saló de l'Automòbil de la Fira de Sant Josep de Mollerussa al recinte de les piscines, el 16 de març de 2017. (Horitzontal)

Obre el 37è Saló de l'Automòbil de Mollerussa amb bones expectatives de vendes

ACN Mollerussa.-El 37è Saló de l'Automòbil de Mollerussa ha obert portes aquest dijous al matí amb un total de 22 expositors representants de diferents concessionàries de vehicles de les terres de Lleida, 2 més que l'any passat. Aquesta mostra ubicada al recinte de les piscines municipals amb una ocupació de més de 6.000 metres quadrats s'avança un dia a l'obertura oficial de la 145a edició de la Fira de Sant Josep. Es fa per tal de donar més entitat i personalitat a aquesta part de la Fira, ja que la resta del certamen està dedicat a la maquinària agrícola. Les expectatives dels expositors són bones i confien realitzar moltes vendes de vehicles nous durant els 4 dies que estaran oberts al públic fins diumenge. L'any passat es van vendre a aquest saló de l'automòbil, el segon més important de Catalunya, un total de 232 cotxes per un import de més de 5,4 milions d'euros.

El Saló de l'Automòbil de la Fira de Sant Josep de Mollerussa compta en l'edició d'enguany amb 6 presentacions de vehicles que acaben de sortir al mercat. Segons ha explicat el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, entre els 22 expositors que hi ha al certamen es calcula que hi ha presència d'entre 30 i 40 marques de cotxes i vehicles diferents. Enguany també hi ha com a novetat un expositor d'autocaravanes.Segarra ha destacat que el de Mollerussa és el segon saló de l'automòbil més important de Catalunya ja que si bé el de Barcelona és el més gran, no hi ha venda directa al visitant per la qual cosa, en primer lloc se situa el de Martorell i després ja el segueix el de la capital del Pla d'Urgell. En els darrers anys s'han millorat aspectes per atreure encara més l'afluència de visitants com per exemple la possibilitat de poder provar alguns cotxes durant la Fira. Enguany es podrà provar un total de 40 vehicles.L'alcalde de Mollerussa i president de la fira, Marc Solsona, ha destacat que les bones expectatives que hi ha per al Saló d'enguany, d'una banda pels comentaris dels expositors i de l'altra per les bones prediccions meteorològiques que apunten a 4 dies de sol i temperatures agradables. En aquest sentit, Solsona s'ha aventurat a preveure que enguany, amb el total de certàmens firals on hi ha venda de vehicles que a banda del de Sant Josep hi ha l'Autotrac i la fira Autotardor, Fira de Mollerussa podria arribar a superar la xifra dels 10 milions d'euros en venda de cotxes.Les bones expectatives han estat contrastades amb alguns dels expositors que aquest dijous al matí estaven ultimant els detalls de la seva exposició acabant de polir els cotxes o destapant les novetats que porten al certamen. La majoria són habituals en una fira que consideren ''clau'' per la venda directa i el contacte amb el comprador. Confien en superar o fins i tot doblar les vendes que van fer l'any passat i han confirmat que la recuperació econòmica, poc a poc, s'està notant al mercat.El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha estat l'encarregat d'inaugurar el Saló i ha destacat la implicació de la gent i les institucions en fer gran la fira de Mollerussa. D'altra banda, demà divendres està prevista la inauguració oficial de la 145a Fira de Sant Josep a càrrec de la consellera de la Presidència, Neus Munté.

Anar al contingut