La Torre de Xangai, de 632 metres d'alçada, està situada en el districte financer d'aquesta ciutat de 24 milions d'habitants
La Torre de Xangai, de 632 metres d'alçada, està situada en el districte financer d'aquesta ciutat de 24 milions d'habitants
Xangai

Obre al públic el mirador de la Torre de Xangai, el més alt del món

Els visitants poden pujar els 546 metres d'alçada en menys d'un minut, gràcies a uns ascensors d'alta velocitat

RedaccióActualitzat

Xangai té des d'aquest dimecres el mirador més alt del món. A partir d'ara es pot veure la ciutat xinesa des d'una alçada superior a mig quilòmetre, concretament 546 metres. Ascensors d'alta velocitat acosten els visitants al cel en menys d'un minut. Des del pis 118 de la Torre de Xangai es pot contemplar una vista panoràmica d'aquesta ciutat gegant de 24 milions d'habitants -tants com Austràlia o més de la meitat que Espanya- a través de grans finestres de vidre.

Qui vagi al Top of Shanghai, que té 1.000 metres quadrats, haurà de pagar 180 iuans, uns 24 euros. Aquest gratacel arriba als 632 metres i 137 pisos, és l'edifici més alt de la Xina i el segon del món, només superat pel Burj Khalifa de Dubai, amb 828 metres.

 

 

La Torre de Xangai, que encara no s'ha obert completament, té una superfície construïda de 530.000 metres quadrats i reuneix oficines, botigues, restaurants i un hotel. Està dissenyat per l'arquitecte nord-americà Marshall Strabala i ja és un símbol de la ciutat. És el tercer dels edificis que el govern municipal va planejar construir el 1995 al cor del districte financer de Lujiazui.

Anar al contingut