Nova York

Obre a Nova York una escola per a aspirants a guanyar "reality show"

Els aspirants a convertir-se en estrelles de la petita pantalla als Estats Units ja disposen d'una escola on aprendre tots els secrets per arribar a guanyar algun dels nombrosos concursos que omplen les graelles de les cadenes de televisió. La New York Reality TV School és una acadèmia que ha obert les portes aquest estiu i que en pocs mesos ja ha captat l'interès d'un centenar d'alumnes àvids de fama. El centre s'enorgulleix dels primers èxits, com el d'un alumne que ha quedat tercer en un concurs d'estilistes per a gossos, i fins i tot ha rebut diverses ofertes per convertir la pròpia escola en un nou "reality".

Actualitzat

El creador d'aquest projecte és Robert Galinski, un veterà de la indústria televisiva que explica que la clau de l'èxit és "tenir confiança i mostar-se autèntic". Per transmetre aquests trucs als seus alumnes, Galinsky s'ha envoltat d'un equip de professionals de la televisió i del món de la interpretació.

Aquests professors ensenyen als assistents en les sessions diferents tècniques per guanyar seguretat. Segons els responsables de l'escola, no es tracta d'aprendre a derrotar la resta de contrincants d'un concurs o de seduir la càmera, sinó que els aspirants a estrella han de mostrar a l'audiència "qui són, què poden oferir i quines són les històries que amaguen".

Fins ara, l'alumnat del centre s'ha repartit a parts iguals entre actors, músics i artistes i "persones normals: conductors d'autobús, bombers, dermatòlegs, professors o metges, gent que pensa que tenen alguna cosa especial i la volen mostrar al món".

Anar al contingut