Les instal·lacions d'Indrone Park a l'Hospitalet
Les instal·lacions d'Indrone Park a l'Hospitalet
L'Hospitalet de Llobregat

Obre a l'Hospitalet la primera pista coberta per fer volar drons

RedaccióActualitzat

L'Hospitalet de Llobregat s'ha convertit en el primer municipi de l'Estat i un dels primers d'Europa a disposar d'una pista coberta per fer volar drons amb total seguretat i de forma legal.

A les instal·lacions d'Indrone Park, de 1.400 metres quadrats, hi ha un espai reservat per fer-hi competicions i perquè pilots experts millorin la tècnica.

També hi poden anar tots aquells, grans o petits, que tinguin un dron a casa o en pensin comprar un i vulguin aprendre des de zero a muntar-lo i fer-lo volar.

Javier Mendoza, cofundador d'Indrone Park, explica que es va aproximar al món dels drons des d'una vessant professional i que aviat va veure que calia un espai d'aquestes característiques.

"Com que la legislació es va posar tan estricta, vam creure que la millor opció per volar i aprendre era un lloc tancat com aquest."

Amb les instal·lacions ja a ple rendiment, Mendoza destaca que el pròxim pas serà organitzar curses i lligues de drons com les que es fan en altres disciplines esportives.

L'Indrone Park vol ser un centre integral que abasti tot el que està relacionat amb un sector que va a l'alça.

 

 

Menys la vessant professional, que requereix permisos i llicències oficials, tothom qui ho vulgui, sigui quin sigui el seu grau de coneixement, hi trobarà un espai.
 

Anar al contingut