Washington

Obama vol saber "a qui se li ha de fotre una puntada al cul" a BP

Han estat les paraules més dures del president nord-americà, Barack Obama, després del vessament de cru al golf de Mèxic que s'ha convertit ja en la més greu de la història dels Estats Units. Després de les crítiques rebudes, en una entrevista al programa "Today" de la cadena NBC News, Obama ha assegurat que està parlant amb els experts perquè vol saber "a qui s'ha fotre una puntada al cul" a BP.

Actualitzat
Textualment, el president nord-americà ha dit: "No sec al costat dels experts com si això fos un seminari universitari. Estem parlant amb aquests tios perquè són els que potencialment tenen la millor resposta per permetre'm saber "a qui se li ha de fotre una puntada al cul".

Sobre els grans dividends de la petrolera BP, Obama ha assegurat que haurà de pagar compensacions: "Hem d'estar segurs que cada persona que hagi estat afectada serà adequadament compensada". BP està rebent pressions polítiques perquè suspengui el pagament dels seus dividends fins que no es conegui l'abast dels costos de neteja del vessament.

De moment, BP ja s'ha gastat més de 1.600 milions de dòlars a contenir la fuita i aquesta setmana se sotmetrà a més preguntes de la comissió d'investigació.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut