Washington

Obama veu senyals de recuperació econòmica als Estats Units

El president dels Estats Units assegura que veu "raigs d'esperança" en l'economia dels Estats Units, tot i que els darrers indicadors de l'OCDE situen aquest país encara en recessió. Barack Obama assegura que s'han fet "progressos" i que, tot i que la situació econòmica continua sent dura, veu indicis de recuperació econòmica. El president nord-americà ha fet aquestes declaracions després d'una reunió amb la plana major del seu equip econòmic i després de la publicació d'alguns resultats esperançadors.

Actualitzat
Barack Obama s'ha mostrat optimista però prudent respecte a la crisi econòmica. El president dels Estats Units creu que el seu país també comença a veure el final de la crisi, cosa que contradiu els indicadors de l'OCDE, que només identifica una tímida recuperació a França i Itàlia i assegura que l'economia dels Estats Units continua immersa en una forta contracció.

Els economistes nord-americans comparteixen les sensacions d'Obama i pronostiquen que la recuperació arribarà tímidament al mes de setembre, segons una enquesta que ha publicat el diari "The Wall Street Journal". És el primer cop des que va començar la crisi que els experts situen a prop el final de la recessió en lloc d'allunyar-lo.
Anar al contingut