Washington

Obama se'n riu del mort i de qui el vetlla en el sopar anual dels corresponsals a la Casa Blanca

Durant el seu discurs en el sopar anual dels corresponsals a la Casa Blanca, Barack Obama va assegurar en to irònic que ja no és l'encisador jove musulmà i socialista que va arribar al poder el 2008, i va prometre que es deixarà un serrell com el de la seva dona per millorar la seva imatge en aquest segon mandat.

RedaccióActualitzat
Durant el seu discurs en el sopar anual dels corresponsals a la Casa Blanca, el president dels Estats Units, Barack Obama, va fer mofa de tot i de tothom, començant per ell mateix.

Al·ludint als qui l'acusen de ser musulmà, d'extrema esquerra i, fins i tot, de no haver nascut als Estats Units, Obama va assegurar que quan es mira al mirall ja no veu l'encisador jove musulmà i socialista que va arribar al poder el 2008 i que es troba alguns cabells blancs, per això va afegir que es deixarà un serrell com el de la seva dona, per millorar la seva imatge en aquest segon mandat, i va mostrar algunes fotografies seves passades pel Photoshop que el mostraven amb el mateix pentinat que la seva dona.

Després que la setmana passada va inaugurar la Biblioteca Presidencial George W. Bush a Dallas, Texas, l'actual president va dir que està preparant la seva pròpia biblioteca i que tot i que li agradaria erigir-la al seu país natal, ha decidit que sigui als Estats Units.

Als republicans, per qui no va escatimar crítiques, els va recordar els seus intents en va d'apropar-s'hi, i els va dir que ja que han reconegut que tenen un problema amb les minories (després que Obama guanyés la reelecció gràcies als vots dels hispans, els afroamericans i les dones) el facin servir a ell mateix de tub d'assaig i se l'escoltin una mica més.

Pel que fa als mitjans, n'hi va haver de tots colors. La més punyent, segurament, se la va endur la CNN, que dies enrere va informar, erròniament, de la detenció d'un sospitós vinculat amb els atacs a la marató de Boston: "Admiro el compromís de la CNN de cobrir tots els costats de la notícia", va dir Obama, "per si de cas algun d'ells és l'encertat".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut