obama
Obama a la Casa Blanca
Washington

Obama proposa reduir els impostos a les famílies que guanyin menys de 250.000 dòlars

El president dels EUA, Barack Obama, ha demanat acabar amb les retallades d'impostos als més rics i estendre els avantatges fiscals per a les famílies que guanyen menys de 250.000 dòlars anuals.

RedaccióActualitzat
El president dels EUA, Barack Obama, ha demanat acabar amb les retallades d'impostos als més rics i estendre els avantatges fiscals per a les famílies que guanyen menys de 250.000 dòlars anuals.

"Crec que tot el que guanyi més de 250.000 dòlars a l'any hauria de tornar a pagar els impostos que pagava" durant el govern de Bill Clinton (1993-2000), ha explicat Obama durant una compareixença a la Casa Blanca en la què ha advocat per deixar "expirar" els avantatges fiscals als més rics, que vencen a finals del 2012.

Amb un to clarament electoral, Obama ha proposat que les retallades d'impostos aprovats pel seu antecessor, el republicà George W. Bush, es prorroguin un any, però només per a les famílies que guanyen menys de 250.000 dòlars anuals, perquè la "prosperitat" del país depèn d'una "classe mitjana forta".
Anar al contingut