Imatge de Barack Obama parlant a la Casa Blanca. (Foto: Reuters)
Barack Obama parlant als periodistes a la Casa Blanca. (Foto: Reuters)
Washington

Obama invita republicans i demòcrates a una reunió a la Casa Blanca

El president dels EUA, Barack Obama, ha convidat els dirigents republicans i demòcrates de la Cambra de Representants i del Senat a una reunió a la Casa Blanca el 18 de novembre. El Congrés seguirà funcionant amb la seva actual composició de majoria demòcrata a les dues cambres fins al gener, i després els demòcrates seran minoria a la Cambra de Representants i tindran una majoria reduïda al Senat. Obama inicia demà un llarg viatge a l'estranger que començarà a l'Índia i el portarà a Indonèsia, Corea del Sud i Japó.

Actualitzat
Obama, que dimecres va admetre que el seu govern va rebre una "pallissa" en les eleccions legislatives que van retornar als republicans la majoria a la Cambra de Representants i van reduir la majoria demòcrata al Senat, ha parlat breument amb els periodistes després d'una reunió amb el seu gabinet.
 
"Els votants ens van donar un clar missatge", ha reiterat el president, que ha afegit que "ara es tracta de resoldre els veritables problemes del país, i no de guanyar punts polítics". Segons Obama, "és obvi que hem de crear una millor relació entre aquesta Casa Blanca i el Congrés i per això he convidat els dirigents de les cambres a reunir-se amb mi aquí".

Anar al contingut