Parlon i Sánchez, durant un acte de suport al secretari general del PSOE (ACN)
Parlon i Sánchez, durant un acte de suport al secretari general del PSOE (ACN)
Madrid

Núria Parlon serà a la nova executiva del PSOE

Pedro Sánchez ha proposat a l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet ser la pròxima secretària executiva federal de Cohesió Social i Integració

Actualitzat

L'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, formarà part de la nova executiva federal del PSOE que prepara Pedro Sánchez. Fonts de l'equip del secretari general han informat que Sánchez ha proposat a Parlon ser la pròxima secretària executiva federal de Cohesió Social i Integració. Parlon, exviceprimera secretària del PSC i ara secretària de Política Municipal i Formació, serà l'encarregada d'una àrea que el PSOE considera com un dels seus principals trets d'identitat, la de la lluita contra les desigualtats socials, la justícia social i el benestar social.

A més de Parlon, aquest dimecres també s'ha confirmat la presència de l'exalcalde de Sant Sebastià Odón Elorza i del fundador de la plataforma Actuable.org, Francisco Polo.

Els nomenaments caldrà que es ratifiquin al congrés federal d'aquest cap de setmana, igual que els ja anunciats de Cristina Narbona com a presidenta; Alfonso Rodríguez Gómez de Celis com a secretari de Política Institucional i Administracions Públiques i Carmen Calvo al capdavant d'Igualtat, i els de la resta de membres de la direcció.

Anar al contingut