L'Hospitalet de Llobregat

Núria Marín, nova alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat

La segona ciutat més poblada de Catalunya estrena alcaldessa. Núria Marín ha estat elegida com el relleu de Celestino Corbacho a l'Hospitalet de Llobregat. Corbacho va abandonar l'alcaldia després de 14 anys al capdavant del consistori per convertir-se en el nou ministre de Treball i Immigració del govern de José Luis Rodríguez Zapatero. Núria Marín era fins ara primera tinent d'alcalde del consistori.

Actualitzat
Marín l'han escollit alcaldessa amb els vots del PSC i d'Iniciativa per Catalunya-Verds. Convergència i Unió s'ha abstingut i els populars han votat el seu propi candidat. Marín va entrar a l'Ajuntament de l'Hospitalet el 1995, de la mà de Celestino Corbacho, i fins ara era la primera tinent d'alcalde i responsable de l'Àrea de Planificació, Coordinació i Economia. Serà la primera dona al capdavant del consistori de la segona ciutat més poblada de Catalunya.

El traspàs s'ha fet durant un ple extraordinari en què Marín ha dit que vol treballar per les persones i el benestar ciutadà. El seu antecessor, Celestino Corbacho, ha assistit a l'acte. L'actual ministre de Treball i Immigració no s'ha volgut perdre com triaven la seva successora. Tampoc hi han faltat els alcaldes de les ciutats més importants de l'àrea metropolitana de Barcelona.
Anar al contingut