Alberto Núñez Feijóo
Alberto Núñez Feijóo

Núñez Feijóo renuncia a liderar ara el PP

Actualitzat

El president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, ha anunciat aquest dilluns al vespre, per sorpresa, que renuncia a liderar el Partit Popular. Era el favorit però hi renuncia, assegura, perquè es va comprometre amb els gallecs fins al 2020.

"Els vaig transmetre la meva il·lusió i la meva confiança per allò que encara havíem i hem de fer junts. Els gallecs ens han respost amb el seu vot, amb el seu vot majoritari, amb una majoria excepcional. I jo, sense haver completat el meu compromís, no puc fallar als gallecs perquè seria, també, a més, fallar-me a mi mateix"

Feijóo ha descartat d'aquesta manera optar a la presidència del PP en el congrés de 20 i 21 de juliol.

Aquest anunci l'ha fet el mateix dia que s'ha obert el termini per presentar candidatures.

L'expresident de Noves Generacions del País Valencià, José Luis Bayo, ha presentat els seus avals. També ha anunciat que ho farà el vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado.

També ha confirmat que s'hi presentarà l'exministre d'Afers Exteriors José Manuel García-Margallo.

El secretari executiu de Relacions Internacional del PP, José Ramón García-Hernández, ha avançat la seva intenció de competir pel lideratge del partit.

I, aquest dimarts, a la junta directiva regional del PP de Castella-la Manxa, la secretària general i exministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, podria anunciar la seva candidatura.

 

ARXIVAT A:
PPAlberto Núñez Feijóo
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut