El líder d'Esquerra Unida, Joan Josep Nuet, a la festa d'EUiA, que se celebra a Montjuïc
Nuet ha repartit els premis als guanyadors de la cursa Lluís Companys
Barcelona

Nuet suggereix al govern que retardi el pagament de les nòmines als consellers

En el marc de la dotzena edició de la tradicional festa, el líder de la formació, Joan Josep Nuet, ha suggerit a la Generaitat que, si no té diners, retardi el pagament de les nòmines dels seus consellers.

RedaccióActualitzat
Esquerra Unida i Alternativa celebra a Montjuïc la seva festa, que aquest any arriba a la dotzena edició. Com ja és tradicional, la jornada ha començat amb la cursa Lluís Companys , en memòria del que va ser president de la Generalitat i de l'Olimpíada Popular, que la guerra civil va impedir que se celebrés a Barcelona l'any 1936. El líder d'Esquerra Unida, Joan Josep Nuet, que ha repartit els premis als guanyadors, ha tingut molt present la proximitat de les eleccions a Catalunya i ha aprofitat per cridar l'electorat a mobilitzar-se. En aquesta línia, i pel que fa als diners del fons de liquiditat que encara no han arribat de Madrid, Nuet ha suggerit a la Generalitat que, si no pot afrontar tots els pagaments, retardi el cobrament de les nòmines dels consellers i diputats en comptes de diferir la seva aportació als centres socials.

En un altre moment, el líder de la formació ha lamentat "el fracàs de la política de CiU, que els ha portat a estar en mans del PP". Sobre el retrat que el diari "The New York Times" ha fet del president de la Generalitat, Artur Mas, Nuet ha assegurat que una Catalunya independent amb un "govern de retalladors" també seria un país arruïnat.

Anar al contingut