Madrid

Nova patacada de l'Ibex-35, que perd els 8.500 punts

Els resultats de la cimera del G-20 no han acabat de fer el pes a les borses mundials, que han tancat majoritàriament en vermell. Aquí hi ha hagut una altra patacada de l'Ibex-35, que ha perdut els 8.500 punts. El Santander, que s'ha desplomat un 6,89%, ha estat el principal responsable de la caiguda de l'Ibex, que ha tancat amb el pitjor resultat de tots els parquets europeus. París ha tancat amb una pèrdua del 3,37%, mentre que Frankfurt ha caigut un 3,25%. Londres no ha seguit la tònica general i ha tancat amb una puja del 2,3%.

Actualitzat
A banda de la caiguda de les accions del Santander, els drets de la seva ampliació han caigut un 24%, fins als 0,38 cèntims. La resta de bancs no n'han sortit tan malparats, però també han tingut pèrdues improtants. Per contra, Iberia i ACS, que han tancat sense canvis, han estat els únics valors que no han tingut pèrdues.

L'Àsia també és un punt d'atenció per la notícia que el Japó, la segona economia mundial, ha entrat oficialment en recessió. Els resultats han estat diversos. A Tòquio, després d'haver tingut pèrdues al llarg de la jornada, finalment s'ha tancat amb un lleuger guany del 0,71%. No ha estat així, en canvi, a Hong Kong, que ha perdut la mínima, un 0,10%, o Seül, que ha caigut un 0,91%.

Tot plegat ha arribat després que la cimera mundial celebrada a Washington per afrontar la greu crisi econòmica global va acabar sense refundar res.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut