Gaza

Almenys deu morts més a Gaza en noves incursions terrestres de l'exèrcit israelià

L'exèrcit israelià continua castigant Gaza amb el doble objectiu d'alliberar el seu soldat segrestat i de destruir llocs d'atac de les milícies palestines. Les forces aèries israelianes han mort dos palestins en un atac amb míssils contra un centre de refugiats a la franja de Gaza, a prop de la frontera d'Israel. Això després que set palestins més han mort en una altra incursió israeliana. De matinada una trentena de tancs i nombrosos efectius del Tsahal fessin una incursió a la Franja. Fonts palestines han assegurat que han mort tres persones, dues d'elles milicians de Hamas, i cinc més han quedat ferides.

Actualitzat
En el mateix atac al camp de refugiats d'Al-Maghazi en què han mort dos palestins, també n'han resultat ferits quatre més. L'exèrcit israelià ha informat que ha disparat contra un grup d'uns 20 milicians palestins que s'apropava a les seves posicions.

Després de tres setmanes d'enfrontaments, gairebé 90 palestins han mort, la meitat civils. Les guerrilles palestines continuen exigint l'alliberament de 1.000 presoners palestins a canvi del soldat segrestat el 25 de juny.

Anar al contingut