Fotografia aèria de la concentració de Balsareny
Fotografia aèria de la concentració de Balsareny
Balsareny

Concentració per denunciar les agressions feixistes a Balsareny

Dissabte passat, una cinquantena d'ultres s'hi van manifestar i van acabar agredint quatre veïns

RedaccióActualitzat

Un miler de persones s'han concentrat aquest diumenge a Balsareny, al Bages, en contra de les agressions feixistes que s'han viscut últimament al poble.

 

Dissabte passat, una cinquantena d'ultres s'hi van manifestar i van acabar agredint quatre veïns. Davant d'aquesta situació, s'han convocat activitats, amb una cercavila en què s'han afegit veïns i entitats del poble i de la comarca. Oriol Serra, membre de la Plataforma de Veïns contra el Feixisme de Balsareny, explica que era una resposta que necessitava fer el poble:

"Era una resposta que el poble necessitava fer arran de tot el que s'ha viscut les darreres setmanes, sobretot els últims mesos, ho portavem acumulat i realment feia falta sortir al carrer i dir que ja n'hi havia prou. Sobretot hi ha hagut una resposta massiva del poble i és el que ens ha emocionat d'avui."

La cercavila ha acabat amb una fotografia aèria en què els concentrats han simulat el símbol de la pau.

 

 

Els veïns de Balsareny denuncien que, tal com ha passat a d'altres pobles del Bages, fa mesos que viuen episodis d'agressions i amenaces feixistes. És per això que asseguren que les agressions de la setmana passada no els van agafar per sorpresa.

Anar al contingut