Donald Trump i Melania a l'aeroport de Tel Aviv
Donald Trump i Melania a l'aeroport de Tel Aviv

Nou gest polèmic de Melania Trump

RedaccióActualitzat

La primera dama nord-americana, Melania Trump, dona un cop a la mà del president Trump a la seva arribada a l'aeroport de Tel Aviv.

El president i la primera dama han estat rebuts a Tel Aviv pel primer ministre israelià, Benjamin Netanyahu, i la seva dona, Sara. Mentre caminaven per la pista de l'aeroport, Trump ha allargat la mà fins a Melània, que caminava un pas per darrere d'ell, i ella li ha rebutjat amb un cop a la mà.

El primer ministre israelià ha compartit el moment de la trobada a través del seu compte de twitter:

Aquesta és la segona escala de la primera gira internacional de Trump. Durant la seva primera parada a l'Aràbia Saudita, Melania Trump també va ser notícia per renunciar al vel tradicional.

Gestos polèmics

Aquest no és el primer gest de Melania que genera dubtes cap a la relació entre ells. A la presa de possessió de Trump com a president dels Estats Units, va ser molt comentat el canvi de l'expressió del rostre de la primera dama quan el president va deixar de mirar-la.

També va generar força polèmica, el "m'agrada" de Melania a un tuit que feia broma sobre Donald Trump. L'escriptor Andy Ostroy va compartir el missatge: "Sembla que l'únic mur que està construint Trump és el que hi ha entre ell i la primera dama" acompanyat d'un gif en què es mostra la dona del president fent mala cara durant la presa de possessió.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut