Funerals per les víctimes de l'atemptat a Turquia.
Funerals per les víctimes de l'atemptat a Turquia.
Rayhanli

Nou detinguts, tots ciutadans turcs, per l'atemptat amb cotxe bomba al sud de Turquia

La policia turca ha detingut nou persones sospitoses d'haver participat en el doble atemptat a la ciutat turca de Reyhanli, a la frontera amb Síria, en què van morir més de 40 persones i un centenar van quedar ferides. Tots són ciutadans turcs.

RedaccióActualitzat
La policia turca ha detingut 9 persones sospitoses d'haver participat en el doble atemptat a la ciutat turca de Reyhanli, a la frontera amb Síria, en què van morir més de 40 persones i un centenar van quedar ferides. Tots els detinguts són ciutadans turcs.
 
El Ministeri de l'Interior relaciona els detinguts amb un grup que depèn dels serveis d'intel·ligència sirians, per tant, manté la tesi que el règim de Bashar al-Assad va preparar la massacre.
 
El govern sirià ha desmentit qualsevol implicació amb el doble atemptat, en una roda de premsa del ministre d'Informació.
 
El doble atemptat de Reyhanli complica encara més les relacions entre Turquia i el règim sirià, molt deteriorades pel fet que Turquia dóna refugi i suport als rebels que lluiten contra Bashar al-Assad.
 
Turquia ja va advertir que la matança no quedarà impune i que està disposada a emprendre qualsevol acció si se'n demostra l'autoria siriana.
Anar al contingut