Vila-seca

Normalitzada l'AP-7 a Vila-seca i desactivat el Transcat per l'accident d'un camió

La circulació a l'AP-7, a l'altura de Vila-seca, ja ha quedat normalitzada i el Pla Transcat d'accidents de mercaderies perilloses ha estat desactivat. I és que un camió carregat amb 15.000 litres de sosa càustica ha bolcat el matí d'aquest dilluns a la mitjana de l'autopista d'aquell municipi del Tarragonès. L'accident ha passat per causes que es desconeixen i el conductor n'ha resultat ferit lleu. De resultes de l'accident i dels treballs per redreçar el camió i transvasar la sosa a una altra cisterna, s'han hagut de tallar dos carrils en sentit sud i això ha provocat cues de fins a cinc quilòmetres.

Actualitzat

La Direcció de Protecció Civil ha informat que ja ha finalitzat la fase d'alterta del Pla Transcat, un cop el producte transvasat ha arribat a l'empresa destinatària. L'empresa Lavaflix s'ha fet càrrec de transvasar els 15.000 litres de sosa càustica del camió sinistrat a una altra cisterna.

L'operació s'ha fet sense incidents ja que el camió no ha tingut cap fuita de la càrrega. Un cop s'ha acabat de transvasar la sosa càustica, s'ha desactivat el Transcat.

 

Anar al contingut