Càmeres de trànsit per les retencions a la B-23, l'AP-7 i la B-30
Càmeres de trànsit per les retencions a la B-23, l'AP-7 i la B-30
El Papiol

Normalitzada la circulació a la B-23 després d'un accident al Papiol

També ha quedat normalitzada la carretera GI-555 a prop de Riudarenes, a la Selva, un cop retirat un tràiler accidentat, que tallava la via

RedaccióActualitzat

Després d'un matí complicat, la circulació del trànsit s'ha anat normalitzant a les carreteres catalanes. Aquest matí, un accident entre un camió i un turisme a la B-23 a l'altura del Papiol ha provocat cues quilomètriques en aquesta via així com a l'AP-7 i la B-30. En l'accident ha resultat ferit lleu el conductor del cotxe, però les cues han superat els 20 quilòmetres a l'AP-7. Cap a les nou del matí, s'ha pogut retirar el camió i ja s'han obert els carrils de circulació a la B-23. L'accident ha passat a les 7.05 hores al punt quilomètric 14 en sentit Barcelona quan, per causes que encara no se saben, han xocat el vehicle de gran tonatge i el turisme.

Destaquen tres incidències més. Una d'elles ha afectat la Ronda Litoral, sota el Far de Montjuïc, en direcció Llobregat. L'avaria d'un cotxe, que ha ocupat el carril dret, ha provocat retencions des del Poblenou. A la C-55 hi ha hagut un accident a Manresa, sentit nord- que ha obligat a tallar un carril durant un temps. I a la carretera GI-555, prop de Riudarenes, a la Selva, hi ha hagut l'accident d'un tràiler que ha mantingut tallada aquesta via. Un cop retirat el tràiler, la circulació s'ha normalitzat.

Anar al contingut