Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies
Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies
Barcelona

Normalitat en la segona jornada de vaga parcial a Renfe

Segona jornada de vaga parcial avui a Renfe. La primera tanda de la doble aturada de quatre hores és d'onze del matí a tres de la tarda, i de moment impera la normalitat. Segons l'empresa ferroviària, s'estan complint els serveis mínims. La segona tanda de l'aturada serà entre les sis de la tarda i les deu del vespre. El sindicat CCOO ha convocat els treballadors de l'empresa ferroviària a una doble aturada de quatre hores a tot l'Estat.

Actualitzat
Durant l'aturada del matí i el migdia circulen una tercera part dels trens de Rodalies i de mitjana distància. Això pot provocar que s'allarguin els temps d'espera.

Pel que fa a l'AVE i a la llarga distància es garanteix la circulació de gairebé el 75% dels trens i, segons Renfe, de moment, tots funcionen amb normalitat. Dilluns l'AVE Barcelona-Madrid ja va funcionar pràcticament amb normalitat i només es va haver de suprimir un tren. De fet, segons Renfe, l'aturada de dilluns amb prou feines va tenir un seguiment del 5%.

A la tarda, de sis a deu, funcionaran dos de cada tres combois a rodalies i mitjana distància des de les sis fins a dos quarts de nou i des d'aquesta hora fins a les deu del vespre es tornarà a reduir el servei a un terç del que és habitual.

CCOO convoca la vaga en solitari per protestar contra la reorganització del transport de mercaderies i ho fa en contra de la voluntat majoritària del comitè d'empresa.
Anar al contingut