La botiga de Norma Comics a Barcelona
La botiga de Norma Comics a Barcelona

Norma guanya el premi a la millor llibreria del món en els Oscars del còmic

RedaccióActualitzat

El món del còmic català està d'enhorabona. La botiga Norma Comics, de Barcelona, ha guanyat el guardó a la millor llibreria internacional en els premis Will Eisner Spirit of Comics Retailer, considerats els Oscars del sector.

La llibreria s'ha alçat amb el premi al saló de còmics més important del món, la fira Comic-Con de San Diego, als Estats Units, on un grup de professionals ha valorat la diversitat del catàleg, la innovació o l'aposta per la divulgació cultural.

 

 

Norma, al passeig de Sant Joan número 9 de la capital catalana, ha estat triada per un jurat format per professionals.

Norma Comics va ser fundada per Rafa Martínez el 1983 a Barcelona, i va ser l'origen de l'editorial homònima Norma Editorial.

Martínez ha agraït als clients i treballadors el guardó:

"Gràcies al jurat que ens ha votat. Ens agradaria compartir el premi amb la resta de nominats i finalistes. Gràcies als nostres clients, treballadors, col·laboradors i creadors pel seu suport al llarg d'aquests 35 anys. Volem dedicar aquest premi a totes les llibreries especialitzades espanyoles que lluiten cada dia pel novè art."

Al guardó, que ja té 25 anys, aspiraven vint establiments, dels quals es van escollir cinc finalistes d'Espanya, Portugal, el Regne Unit, Irlanda i els Estats Units.

 

 

Anar al contingut