Barcelona

Noranta concerts ompliran el BAM i la Mercè Música durant la Festa Major de Barcelona

Onze dels grups que es programen en aquesta edició actuaran per primera vegada a l'Estat

RedaccióActualitzat

El Barcelona Acció Musical (BAM) i la Mercè Música han presentat els 90 concerts que Barcelona acollirà del 18 al 24 de setembre Barcelona, en el marc de la Mercè 2015.

La música provinent de 13 països diferents es desplegarà en diversos espais de la ciutat.

Sota el paraigua del Mercè Música, es consolida la cita a la platja del Bogatell, que comptarà amb Joan Dausà, Els Amics de les Arts, Els Catarres i Oques Grasses. També hi haurà actuacions de Mishima, Macaco, Maria del Mar Bonet i el Col·lectiu Eternity, amb Sisa, Portet i Oliver.

El BAM tindrà lloc als escenaris de la plaça dels Àngels, la plaça Joan Coromines, el Moll de la Fusta, l'Antiga Fàbrica Damm i l'escenari Mediterràniament, a la platja del Bogatell.

El BAM portarà a la ciutat més de 40 concerts de rock, soul, pop i electrònica

29 grups procedents de 13 països com els EUA, Nigèria, el Regne Unit, Austràlia, l'Uruguai, Corea del Sud, la Xina, Togo, el Canadà, Alemanya, el Líban, Ghana i Jamaica formaran part del cartell de la nova edició del Barcelona Acció Musical. 11 dels grups que es programen en aquesta edició actuaran per primera vegada a l'Estat. Els londinencs Crystal Fighters seran a la capital catalana un any després de la mort del seu bateria. També hi destaquen Metz, les joves catalanes Mourn, els africans Tony Allen i Bombino, els xinesos Da Bang i els nord-americans Vetiver.

El BAM més familiar

També hi ha oferta per als més petits, dijous 24 de setembre, a la plaça dels Àngels, de 12.00 a 18.00. Joan Colomo, Maria Rodés, The Free Fall Band i Papa Topo presentaran el disc "L'educació (2014)". Completaran la cita familiar l'espectacle "Enciclopèdia baixeta de nit" del duo 2 princeses barbudes, una roller disco per patinar amb ritme, tallers musicals (Toc and Roll), de manualitats (Pin Tam Pon) i de ioga (Yoguitos).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut