Norah Jones, una de les estrelles del festival d'aquest estiu
Norah Jones, una de les estrelles del festival d'aquest estiu
Calella de Palafrugell

Norah Jones, Pretenders i Ben Harper, al Festival de Cap Roig aquest estiu

El grup nord-americà Wilco inaugurarà el festival el 7 de juliol, i el cantautor de Florida Jason Derulo serà l'encarregat de tancar-lo, el 22 d'agost

Actualitzat

Norah Jones, Ben Harper, Pretenders i Wilco figuren en la programació del Festival de Cap Roig, que es farà del 7 de juliol al 22 d'agost a Calella de Palafrugell. El concert de Norah Jones serà el 29 de juliol. La cantautora nord-americana, amb més de 45 milions d'àlbums venuts en tot el món i nou vegades guanyadora dels Premis Grammy, s'estrena al Festival de Cap Roig per presentar-nos el seu nou àlbum, "Day Breaks".

També hi actuaran els italians Umberto Tozzi i Andrea Bocelli, els nord-americans Jason Derulo i Anastacia, i la banda britànica Passenger. Entre els artistes catalans que formen part del cartell, en destaquen Els Amics de les Arts, Estopa, Sílvia Pérez Cruz i dos programes dobles: Blaumut amb Paula Valls, i Sidonie amb La Iaia. Ramon Mirabet hi intervindrà com a teloner del gallec Ivan Ferreiro.

Completen el cartell de Cap Roig artistes espanyols supervendes: Luis Fonsi, Melendi, India Martínez, Dani Martín, Miguel Bosé, Hombres G, David Bisbal i la girl-band madrilenya Sweet California.

Cap Roig torna a apostar pels espectacles infantils, aquest cop amb "Alícia al País de les Meravelles" i "La Sirenita" de protagonistes. El grup nord-americà Wilco inaugurarà el festival el 7 de juliol, i el cantautor de Florida Jason Derulo serà l'encarregat de tancar-lo, el 22 d'agost.

Anar al contingut