Nominacions a la 71 gala de les medalles CEC

Cinc pel·lícules amb participació de Televisió de Catalunya, candidates als CEC

De les pel·lícules amb col·laboració de Televisió de Catalunya candidates als CEC 2016, "Un dia perfecte" és la que té més nominacions, amb 6 medalles: millor  pel·lícula, director (Fernando León de Aranoa), actor (Benicio del Toro), guió adaptat (Fernando León de Aranoa i Diego Farias), fotografia (Alex Catalán) i muntatge (Nacho Ruiz Capillas). La segueix la pel·lícula de Cesc Gay "Truman", amb 5 nominacions:  millor pel·lícula, director, actor (R. Darín), actor secundari (Javier Cámara) i guió (Cesc Gay i Tomás Aragay). "Requisitos para ser una persona normal" ha aconseguit arrencar tres nominacions: muntatge (David Gallart), direcció revelació (Leticia Dolera) i actor revelació (Manuel Burque). I amb dues nominacions han estat nominades "Anacleto, agente secreto"  (millor actor secundari  per a Quim Gutiérrez i millor guió adaptat per a Fernando Navarro, Pablo Alén i Breixo Corral) i "Ningú no vol la nit", nominada a millor fotografia (Jean-Claude Larrieu) i millor música (Lucas Vidal). La gala de la 71 edició de les medalles CEC es farà l'1 de febrer, a Madrid.

UN DIA PERFECTE és una producció de Reposado i Media Pro amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, TVE i Canal+. Resum: El guió està basat en la novel·la "Dejarse llover", de Paula Farias, que gira al voltant d'uns cooperants internacionals que es troben en una zona en conflicte.
 
TRUMAN és una producció d'Imposible Films, Truman Films AIE, BD Cine (Argentina), K&S Films (Argentina), Telefe (Argentina) amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, Canal + i TVE. Resum: Al llarg de quatre intensos dies, dos amics viuran moments emotius i sorprenents provocats per la difícil situació que travessa un d'ells.
 
REQUISITS PER SER UNA PERSONA NORMAL: una producció de Corte y Confección de Películas i El Estómago de la Vaca, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, TVE i amb l'ajuda de l'ICEC i l'ICAA. Resum: El film explica en clau d'humor l'obsessió que té la protagonista per complir els requisits necessaris per ser una persona normal. Però quins són aquests requisits?
 
ANACLETO, AGENTE SECRETO és una producció de Zeta Cinema amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, TVE i Canal+. Resum: Anacleto s'enfronta a la missió més punyent de la seva vida: salvar el seu propi fill. Però el fill és totalment aliè a la identitat real del seu pare.
 
NINGÚ NO VOL LA NIT  és una producció d'Ariane&Garoé, Mediapro, Neo Art Producciones i Nadie quiere la noche A.I.E. en coproducció amb Noodles Production - França) i One More Movie (Bulgària), amb la participació de TVC, TVE, Vodafone Ono, Eurimages, Movistar+, l' ICEC, el Programa Media, el Centro Nacional de Cine de Bulgària, el Canarias Cultura en Red i Audiovisual SGR. Resum: Josephine Peary, una novaiorquesa de classe burgesa, va fins a Groenlàndia per reunir-se amb el seu marit, l'explorador Robert Peary, i compartir amb ell l'instant de glòria per haver descobert el pol Nord.
 
Llista completa de les nominacions: http://www.cinecec.com/cec.html
Anar al contingut