Sant Jordi
Sant Jordi

No saps quin llibre regalar per Sant Jordi? Les recomanacions dels llibreters

Deu llibreries catalanes escullen les seves obres preferides de cara a la diada de Sant Jordi

Pere GaviriaActualitzat

Ficció en català

Les llibreries Drac, d'Olot, i l'Argonauta, de Balaguer, ens recomanen els llibres de ficció en català per aquest Sant Jordi. Narrativa molt diversa, amb moltes obres d'escriptores:

 

Ficció en castellà

Les llibreries Caselles, de Lleida, i Ça Trencada, de Blanes, aposten per algun dels grans èxits de vendes dels últims mesos, pels thrillers i pel redescobriment d'una obra escrita fa gairebé un segle que continua plenament vigent:


Infantil i juvenil

Àlbums il·lustrats, poemes musicats, històries fantàstiques, contes que fan pensar... són algunes de les propostes que ens fan les llibreries Pebre Negre, de Barcelona, i Petit Tresor, de Vic, especialitzades en literatura infantil i juvenil:

 

Narrativa estrangera

Relacions d'amistat que la societat no entén, propòsits de superació personal, històries que parlen de com ens influeix el passat viscut... Les llibreries Gaudí, de Reus, i la Temerària, de Terrassa, han fet la selecció d'autors estrangers per aquest Sant Jordi:

 

No ficció

Temes d'actualitat com la crisi dels refugiats, d'història explicada per a tothom o biografies d'empresaris i poetes... són algunes de les suggerències de les llibreries Llegim?, d'Igualada, i La Capona, de Tarragona, per Sant Jordi:

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut