"No puedo vivir sin ti": Vox, Coque Malla, la cocaïna i l'amor homosexual

El cantant de Los Ronaldos revela a les xarxes socials que la cançó que va sonar al míting del partit d'ultradreta està dedicada a dos amics gais

RedaccióActualitzat

El responsable d'escollir la música que va sonar aquest diumenge en el míting de Vox a Madrid molt possiblement s'ha penedit d'haver-hi inclòs la peça de Los Ronaldos "No puedo vivir sin ti".

El motiu: l'autor de la cançó, l'actor, músic i cantant Coque Malla, ha revelat a través de les xarxes socials que la cançó està dedicada a dos amics homosexuals:

"La veritable inspiració de la cançó no és una altra que la relació homosexual entre dos amics gais molt estimats, que ho van passar molt malament per culpa de la intolerància i l'estupidesa homòfoba".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No sé si @vox_es, el partido de ultra derecha que ha utilizado sin permiso (tienen perfecto derecho a hacerlo, qué le vamos a hacer) mi canción "No puedo vivir sin ti" en uno de sus mítines, sabe que media España piensa que es una canción dedicada a la cocaína... Lo digo porque igual han metido un poco la pata. Pero no se preocupen, señores de Vox, la otra media, sabe la verdadera inspiración de la canción, que no es otra que la relación homosexual entre dos amigos gays muy queridos, que lo pasaron realmente mal por culpa de la intolerancia y de la estupidez homófoba. Por amistad y solidaridad, les escribí esa bonita canción, que tanto les ha ayudado en su vida de pareja. Como me cuesta trabajo pensar que ustedes apoyen nada que tenga que ver con la cocaína (nunca se sabe, pero me cuesta trabajo), me inclino a pensar que por fin han abierto sus mentes y han abrazado la causa homosexual. Si es así, les felicito sinceramente; es un ejemplo, que un partido de derechas, apoye la igualdad de derechos y la libertad de elección sexual. Un saludo. Coque Malla.

A post shared by Coque Malla (@coquemalla) on

 

El permís i la cocaïna

Al text que ha penjat a Instagram, Facebook i Twitter, Malla es queixa lleument que no li demanessin permís per fer servir la cançó, i ironitza sobre que molta gent creu que està dedicada a la cocaïna.

 

El cert és que Vox va reunir unes 10.000 persones en el seu míting de diumenge, en què, a més de la cançó de Los Ronaldos, va sonar el "A por ellos" i "El novio de la muerte", entre altres melodies.

Notícia relacionada: Vox fitxa Bannon, cap de campanya de Trump, perquè els assessori

22.000 retuits i 57.000 comparticions a Facebook

Però Coque Malla ha aconseguit moltes més adhesions a les seves reflexions sobre l'ús que aquest partit ha fet de la seva cançó: a primera hora d'aquest dimarts el seu tuit portava més de 22.000 retuits i el post de Facebook s'havia compartit 57.000 vegades.

 

Ara només cal saber si Malla té raó, i els responsables de Vox "han abraçat la causa homosexual" i donen suport "a la igualtat de drets i a la llibertat d'elecció sexual".

 

 

Notícia relacionada: Pedro Sánchez diu que Torra és tan "racista i ultraconservador" com Vox

 

 

ARXIVAT A:
Vox
Anar al contingut