"NO EM DEMANIS QUE ET FACI UN PETÓ PERQUÈ TE'L FARÉ"

TV3 va emetre dissabte passat a les 22.30, el film d'Albert Espinosa "NO EM DEMANIS QUE ET FACI UN PETÓ PERQUÈ TE'L FARÉ".

Aquesta comèdia va representar el debut d'Espinosa com a director. El film  narra els problemes de relació d'una parella uns quants dies abans del seu casament i de quina manera un grup de joves especials els ajudaran a superar els seus problemes de comunicació.

"NO EM DEMANIS QUE ET FACI UN PETÓ PERQUÈ TE'L FARÉ" està basada en l' obra de teatre del mateix títol. És una producció de Rodar y Rodar en producció associada amb Televisió de Catalunya, 2008


Sinopsi:


L'Albert ha començat a ultimar els detalls del seu casament amb l'Helena ...bé, més aviat és l'Helena qui s'està encarregant de tot, ja que l'Albert no només sent pànic escènic davant aquest esperat dia, sinó que a més comença a dubtar dels seus sentiments cap a ella.
A sobre, el David, el seu amic de la infància, no fa més que pressionar-lo perquè expliqui la situació com més aviat millor a la seva futura esposa. Davant la pressió, l'Albert busca refugi en l'única cosa que ara mateix li motiva: aprendre a tocar la guitarra malgrat la seva evident ineptitud musical. Aquesta obsessió per complir el seu únic somni abans de casar-se li durà a apuntar-se a un curs de guitarra molt particular.
Els seus companys, tant l'Ekaitz, el Pol, l'Andreu, el Marcos i la Carol són tan especials, que no només l'ajudaran a compondre una cançó, sinó que a més li faran plantejar-se el que és realment important a la vida.

Fitxa tècnica:

Guió i direcció:
Albert Espinosa
Intèrprets: Eloy Azorín (Albert), Albert Espinosa (David), Teresa Hurtado (Helena), Roberto Enríquez (Javier), Pablo Rivero (Ekaitz), Jan Cornet (Pol), Rebeca Comerma (Carol), Andreu Rifé (Andreu) i Golan Yosef (Marcos)
Director de fotografia: Mario Montero
Música: Aritz Villodas

Anar al contingut