Barcelona

Nit multitudinària al Primavera Sound, marcada per l'eufòria culer i per l'actuació de PJ Harvey

L'eufòria blaugrana ha arribat també al Primavera Sound, on milers de persones no s'han volgut perdre ni el partit del Barça ni les actuacions de la nit més multitudinària del festival. La britànica PJ Harvey o els novaiorquesos Animal Collective han posat la banda sonora a una nit marcada per la victòria culer.

Actualitzat
El Primavera Sound s'ha convertit aquest dissabte en una combinació perfecta entre música independent i futbol. Abans de l'actuació dels caps de cartell de la nit, la britànica PJ Harvey i els novaiorquesos Animal Collective, els assistents al festival han seguit minut a minut el partit del F. C. Barcelona, a través d'una pantalla gegant instal·lada a l'Espai del Fòrum.

Després del partit, la musa de la música indie, PJ Harvey, ha presentat el seu últim treball i ha recordat els grans èxits dels 90 davant d'un públic totalment internacional. Els nord-americans Fleet Foxes, amb una proposta musical que s'acosta al folk, i Animal Collective han posat el punt final a la nit d'actuacions.

Aquesta és l'edició amb més èxit de tota la història del Primavera Sound. Si sumem tots els concerts de la setmana, gairebé s'arriba als 140.000 espectadors. Una xifra vertiginosa que suposa un repte per a l'organització a l'hora de gestionar bé la gran massificació del festival.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut