"Nit i dia" arriba als Estats Units i al Regne Unit

La sèrie de TV3 produïda per Mediapro, que estrena la segona temporada dilluns, es podrà veure als Estats Units i al Regne Unit gràcies a Global Series Network

RedaccióActualitzat

"Nit i dia" fa el salt al mercat internacional gràcies a la col·laboració entre TV3 i el Grup Mediapro. Després de l'èxit aconseguit durant l'emissió a TV3 de la primera temporada, la sèrie es podrà veure fora de l'estat espanyol gràcies a l'acord assolit amb Global Series Network, tancat per Imagina International Sales.

Aquesta operació permetrà que "Nit i dia" s'estreni a Walter Presents al Regne Unit durant el 2018 a través de Channel 4/All4, després d'haver format part recentment de la selecció de títols llançats per la plataforma SVOD als Estats Units. Walter Presents és l'exclusiva unió entre Channel 4 i GSN dedicada a mostrar les millors sèries del món.

La sèrie es podrà veure en versió original subtitulada en anglès. També s'ha venut a Movistar, pel servei de Video on Demand, i es podrà veure en versió original subtitulada en castellà.

La sortida al mercat exterior de "Nit i dia" se suma a la llista d'altres produccions de TV3 que tenen èxit internacional com "Polseres vermelles" o "Merlí", que es pot veure a través de Netflix.

Estrena segona temporada

Aquest dilluns 24 d'abril, a les 22.35, s'estrena la segona temporada de "Nit i dia", un "thriller" realista protagonitzat per metges forenses, policies i jutges, personatges que conviuen dia a dia amb els aspectes més foscos de la realitat.

Sara Grau, interpretada per Clara Segura, és un dels personatges clau de la primera temporada i tindrà un pes important en la segona. La forense viurà un viatge metafòric molt marcat per aquest passat que veurà la llum. "La part fosca serà endins aquest cop, no assetjarà des de fora com a la primera", remarca l'actriu.

S'afegeixen al repartiment els actors Josep Maria Pou, Ramon Fontserè, Lluïsa Mallol, Jordi Bosch, Peter Vives, Pep Cruz, Irene Montalà o Pol López. Que se sumen als actors David Verdaguer, Mar Ulldemolins o Miquel Fernàndez que continuen a la sèrie

Les noves línies de la segona temporada han estat elaborades per Lluís Arcarazo i Jordi Galceran, els creadors de la sèrie, que han comptat amb la col·laboració d'Oriol Paulo i Jordi Vallejo en la redacció dels guions. Una nova tanda de capítols dirigits per Manuel Huerga i Oriol Paulo. Una temporada que, com la primera, serà autoconclusiva: la trama principal tindrà final.

La primera temporada va reunir 385.000 espectadors i una quota del 13,2%, i va liderar la seva franja, durant tot el període d'emissió.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut