Nicolas Cage i Ed Harris aniran al Festival de Sitges, que tindrà lloc del 4 al 14 d'octubre
Nicolas Cage i Ed Harris aniran al Festival de Sitges, que tindrà lloc del 4 al 14 d'octubre

Nicolas Cage i Ed Harris rebran el Gran Premi Honorífic al Festival de Sitges

Actualitzat

Després de les celebracions l'any passat pel mig segle d'història, el Festival de Cinema Fantàstic de Sitges ha anunciat tres grans noms per a la pròxima edició. Ara s'hi afegeixen actors com Nicolas Cage i Ed Harris, i el director John Carpenter.

 


Cage i Harris rebran el Gran Premi Honorífic del certamen. A banda de rebre el guardó, Cage presentarà la seva última pel·lícula, "Mandy", un thriller del director Panos Cosmatos que ell protagonitza. L'actor californià ha tingut papers en èxits de tots els gèneres, tot i que amb una predilecció per l'acció i el thriller.

Una figura de culte del cinema de terror com és Carpenter tancarà el festival a l'Auditori Melià Sitges amb un concert on interpretarà les seves bandes sonores. No faltarà el seu clàssic, "La nit de Halloween", que aquest any celebra el 40è aniversari. Aquest serà l'únic espectacle del director i compositor a Espanya dins de la seva gira europea.

La 51a edició del Festival de Cine Fantàstic de Sitges tindrà lloc del 4 al 14 d'octubre. L'eix temàtic serà la celebració dels 50 anys de "2001: Una odissea de l'espai", de Stanley Kubrick.

ARXIVAT A:
Cinema
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut