Los Angeles

Nicolas Cage guanya la partida a Sean Penn i serà el jove Al Capone en la preqüela d'"Els intocables"

Hollywood ha entrat de ple en la moda de donar a conèixer els orígens dels personatges més coneguts de la gran pantalla. Si primer van ser les preqüeles de "La guerra de les galàxies" o d'"El senyor dels anells", ara és el torn del gàngster més famós: Al Capone. Brian de Palma tornarà a posar-se darrere la càmera per tirar enrere en el temps fins a l'arribada de Capone a Chicago. Per al paper que brillantment va interpretar Robert de Niro fa dues dècades hi havia dues opcions: Nicolas Cage o Sean Penn. Al final, el protagonista de "Leaving Las Vegas" ha estat l'escollit. No se sap encara, però, qui donarà vida a la seva antítesi, Jimmy Malone, que en el primer film va valer un Oscar a Sean Connery.

Actualitzat
"The Untouchables: Capone Rising" retrocedirà uns anys enrere, fins a l'arribada d'Al Capone a Chicago. Relatarà els inicis de la carrera delictiva i l'ascens al poder del mític gàngster i recrearà la primera trobada amb el seu principal enemic: el policia Jimmy Malone. Nicolas Cage té una difícil tasca després de la magistral feina que Robert de Niro va fer fa 20 anys en el paper d'Al Capone. Per aconseguir-ho comptarà amb una ajuda inestimable, l'artífex del primer film, el cineasta nord-americà Brian de Palma. A més, Cage ja ha treballat sota les ordres del director a "Ulls de Serp".

Es desconeix, de moment, qui donarà l'alternativa a Sean Connery en el seu paper de Jimmy Malone, una interpretació que li va valer un Oscar com a millor actor de repartiment. Segons la cadena MTV, aquest és l'últim serrell del repartiment que falta per tancar abans de l'inici del rodatge. Està previst que Brian de Palma cridi "acció" per primer cop el pròxim mes d'octubre i que la pel·lícula arribi a les sales de cinema a la segona meitat del 2008.
Anar al contingut