Rosberg guanya a Suzuka i es distancia de Hamilton (EFE)
Fórmula 1

Nico Rosberg guanya a Suzuka la seva novena cursa de l'any i es distancia més del seu company Lewis Hamilton

El pilot alemany suma el seu 9è triomf de l'any i el 23è de la seva carrera. Amb aquesta victòria Rosberg ja té 33 punts més que el seu company Lewis Hamilton en la classificació del Mundial

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El pilot alemany de Fórmula 1 Nico Rosberg (Mercedes) ha guanyat aquest diumenge el Gran Premi del Japó, el seu 9è triomf de l'any i el 23è de la seva carrera. Amb aquesta nova victòria, Rosberg es distancia 10 punts més del seu company d'equip i rival, Lewis Hamilton, en la classificació del Mundial. Hamilton ha acabat la cursa tercer després d'una pèssima sortida.

Rosberg s'ha imposat a Suzuka per primera vegada en la seva carrera partint des de la 'pole position' i suma 313 punts al Mundial (33 més que el seu company) en una cursa sense incidents i sense pluja. Hamilton s'ha classificat tercer per darrere de l'holandès Max Vertappen (Red Bull), que suma el seu sisè podi als seus 19 anys.

El tricampió mundial britànic ha hagut de remuntar posicions durant tota la prova a causa d'una pèssima sortida que l'ha fet perdre sis posicions, de la segona plaça de la graella de sortida al vuitè lloc, des d'on ha hagut d'escalar fins a l'últim calaix del podi.

Fernando Alonso i Carlos Sáinz han quedat en 16ena i 17ena posició respectivament en una cursa on ho hi ha hagut cap abandonament. Amb la primera i tercera posició d'aquest diumenge de Mercedes, l'escuderia alemanya ha guanyat el Mundial de Constructors.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut