Neymar, durant la visita al mur de les lamentacions. (Foto: EFE)
Barça

Neymar té una anèmia lleu derivada de l'operació de les amígdales que podria minvar el seu rendiment esportiu

El blaugrana Neymar l'estan tractant d'una anèmia lleu derivada de l'operació de les amigdales que li van fer abans d'arribar a Barcelona. Segons ha avançat el diari"As", el nou crac brasiler del Barça té una baixa concentració d'hemoglobina a la sang, fet que produeix cansament, i per aquest motiu està sent tractat a base d'una dieta adequada i complements vitamínics pels serveis mèdics del club.

Actualitzat
El blaugrana Neymar l'estan tractant d'una anèmia lleu derivada de l'operació de les amigdales que li van fer abans d'arribar a Barcelona. Segons ha avançat el diari "As", el nou crac brasiler del Barça té una baixa concentració d'hemoglobina a la sang, fet que produeix cansament, i per aquest motiu està sent tractat a base d'una dieta i complements vitamínics pels serveis mèdics del club.

El fitxatge estrella del Barça per a aquesta temporada es troba amb la resta dels seus companys en el Tour per la Pau a Palestina i Israel i també viatjarà amb l'expedició blaugrana a la gira asiàtica, on l'equip disputarà dos partits amistosos a Indonèsia i Malàisia. A falta de la confirmació oficial del club, aquest lleu contratemps mèdic explica la poca participació de Neymar en l'amistós contra el Lechia Gdansk a Polònia i en el Trofeu Joan Gamper, on només va disputar l'últim quart d'hora.
Anar al contingut