Futbol

Neymar ja s'entrena amb pilota, però al marge dels companys

El davanter del Barça Neymar da Silva ha completat aquest dilluns el seu primer entrenament tocant pilota des que es va lesionar, el 16 de gener. El brasiler, que es va fer un esquinç en un tendó del turmell dret, treballa amb l'objectiu d'estar a punt per al retorn del Barça a la Lliga de Campions, enfront del Manchester City, el 18 de febrer.

Actualitzat

El davanter del Barça Neymar da Silva ha completat aquest dilluns el seu primer entrenament tocant pilota des que es va lesionar, el 16 de gener. El brasiler, que es va fer un esquinç en un tendó del turmell dret, treballa amb l'objectiu d'estar a punt per al retorn del Barça a la Lliga de Campions, enfront del Manchester City el 18 de febrer.

Els seus companys han tornat a la feina amb la vista posada en el partit d'anada de les semifinals de la Copa del Rei contra la Reial Societat (dimecres, 22.00 h) i a oblidar com més aviat millor la derrota enfront del València (2-3) de dissabte.

També ha fet entrenament específic el tercer porter, Oier Olazábal, que s'està recuperant després d'haver tingut una luxació al dit índex de la mà esquerra ara fa cinc setmanes. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut