Barça

Neymar i Rakitic es recuperen a temps per viatjar amb la resta de companys a Màlaga

Neymar i Rakitic han rebut l'alta mèdica de les seves lesions, aquest dimecres al matí, i han viatjat amb la resta de companys que aquesta nit han de jugar contra el Màlaga. Les absències més destacades de la convocatòria són les de Mathieu i Alves. El tècnic Luis Enrique farà una variació a la defensa.

Actualitzat

Neymar i Rakitic han rebut l'alta mèdica de les seves lesions aquest dimecres al matí i han viatjat amb la resta de companys que aquesta nit han de jugar contra el Màlaga. La resta de convocats pel partit a La Rosaleda són Ter Stegen, Bravo, Montoya, Piqué, Sergio Busquets, Xavi, Pedro, Iniesta, Mascherano, Bartra, Douglas, Jordi Alba, Sergi Roberto, Adriano, Sandro i Munir.

D'aquesta llista, les absències més destacades, per decisió tècnica, són les de Mathieu i Alves. El tècnic Luis Enrique farà una variació en la seva defensa respecte de la seva última alineació al camp del Llevant (0-5). Mathieu ha estat el jugador més utilitzat fins ara per l'entrenador asturià a la seva línia defensiva, tot i que no ha jugat tots els minuts possibles. L'únic de la plantilla que fins ara ho ha fet ha estat Leo Messi.

L'expedició ha viatjat en avió a Màlaga aquest matí de dimecres per jugar aquesta mateixa nit, a les 22.00, a La Rosaleda. Mentre que el F. C. Barcelona, líder de la Lliga, no s'ha deixat cap punt dels disputats (12), amb 11 gols marcats i cap de rebut, els locals són els onzens de la classificació, amb 5 punts (un triomf i dos empats), amb 3 gols a favor i 5 en contra. Aquest cap de setmana els malaguenys van aconseguir un empat a última hora davant l'Espanyol (2-2).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut