Barça

Neymar desferma l'eufòria en la seva presentació com a jugador del Barça

Festa gran al Camp Nou en la presentació de Neymar com a futbolista del Barça. Amb més de 55.000 persones a l'estadi, el crac brasiler va rebre l'ovació de l'afició i va desfermar l'eufòria adreçant-s'hi en català: "Bona tarda a tothom. Estic molt feliç de ser al Barça i d'haver fet realitat el meu somni."

Actualitzat
Festa grossa al Camp Nou en la presentació de Neymar com a futbolista del Barça. Amb més de 55.000 persones a l'estadi, el crac brasiler va rebre l'ovació de l'afició i va desfermar l'eufòria adreçant-s'hi en català: "Bona tarda a tothom. Estic molt feliç de ser al Barça i d'haver fet realitat el meu somni."

L'internacional brasiler va lluir una samarreta blaugrana sense dorsal i amb el nom de "Neymar Jr". En un acte de ressò global (122 mitjans d'arreu del món i 344 periodistes acreditats), Neymar va fer gala del seu vessant més mediàtic. Malabarismes amb la pilota i missatge estudiat en el fons i en la forma.

Gairebé tota l'estona en català i amb una declaració d'intencions clara: "Vinc per ajudar. Posaré el meu granet de sorra perquè Messi continuï sent durant molts anys el millor jugador del món."

Alliberat de la concentració del Brasil, Neymar va fer una visita llampec a Barcelona. Sessió fotogràfica davant l'escut, revisió mèdica i presentació al Camp Nou. Després de la signatura del contracte, la roda de premsa.

El Barça n'ha pagat 57 milions d'euros

El vicepresident esportiu del Barça, Josep Maria Bartomeu, va detallar les xifres del traspàs de Neymar: un cost de 57 milions d'euros (a repartir entre el Santos i tres empreses) més dos amistosos contra el club paulista (un dels quals podria ser el pròxim Gamper). El davanter firma un contracte per 5 temporades i tindrà una clàusula de rescissió de 190 milions d'euros.

Bartomeu va explicar que la quantitat del traspàs se la reparteixen el Santos -el seu club d'origen- i les empreses DIS, Teisa i N&N, i que en l'operació no hi ha hagut intermediaris.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut