Barcelona

New Order, Lana del Rey i The Roots, caps de cartell del Sónar 2012

Una setmana abans de la inauguració de l'edició 19, els organitzadors han presentat el cartell definitiu del Festival Internacional de Música Avançada i New Media Art de Barcelona.

RedaccióActualitzat
El Festival Internacional de Música Avançada i New Media Art de Barcelona, el Sónar, encara la recta de la propera edició que enguany compta com a caps de cartell amb New Order, els pares del pop electrònic, que faran un doble concert, noves icones com Lana del Rey o clàssics del hip-hop, com The Roots.

Una setmana abans de la inauguració de l'edició 19, els organitzadors han presentat un programa que compta amb més de 150 propostes entre exposicions, projeccions i activitats professionals, tot i que, com cada any, la música en sigui l'eix vertebrador, ja sigui per les actuacions al Sónar de Dia a l'espai del CCCB-Macba, al centre de Barcelona, com les de nit, a la Fira Gran Via 2, a l'Hospitalet.

El Sónar convertirà Barcelona en la capital mundial de la cultura electrònica un any més amb clàssics imprescindibles, com Richie Hawtin, Jaime Lidell o Laurent Garnier, entre d'altres; amb formacions experimentals, com Alva Noto i Byetone; una àmplia representació de la renovació del house, amb Mary Jane Coles, Julio Bashmore... o el pop electrònic contemporani d'Austra i Metronomy, i altres derivacions de la bass music. En el cartell, destaca la presència del baixista de Led Zeppelin, John Paul Jones, que acompanyarà el projecte Supersilent.

L'escena nacional també hi té una presència detacada amb més de 30 actuacions. Entre elles, la del barceloní John Talabot, acompanyats per Pegasvus, Santiago Latorre, o Arbol, entre d'altres.

Les exposicions tindran enguany més espais on mostrar-se. Al CCCB i el MACBA, s'hi sumen la fundació Mies Van de Rohe, el Cosmocaixa i la Galeria Mutti.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut