Thierry Neuville
Neuville pot ser el pilot que trenqui el domini de cinc anys d'Ogier a Montecarlo (EFE)
Motor

Neuville aguanta el liderat després de la segona jornada a Montecarlo malgrat la pressió d'Ogier

El bon inici del belga ha fet inútil la reacció final del vigent campió. Dani Sordo se situa cinquè a la general i Kris Meeke abandona en trencar la suspensió

Actualitzat

Thierry Neuville s'ha mantingut en la primera posició del ral·li de Montecarlo, la cita inaugural del Mundial 2017, després de la segona jornada de la prova, en la qual mana sobre Sébastien Ogier.

En un dia marcat per la mort de l'aficionat espanyol Jesús Ordóñez Fernández en l'accident que Hayden Paddon va tenir dijous, el pilot belga ha aconseguit aguantar el liderat malgrat l'assetjament de l'actual campió del món.

Ogier ha anat de menys a més durant el dia i ha acabat guanyant els dos últims trams, però Neuville s'ha agafat més a la primera posició gràcies a un inici fulminant en el qual s'ha quedat tres dels quatre trams inicials. Només Ott Tänak ha estat capaç de prendre-li una victòria parcial, en la primera especial del dia.

El primer lloc de Neuville s'ha reflectit en la classificació general, que domina a 45 segons d'Ogier, que aguanta la segona plaça amb només tres dècimes d'avantatge sobre Tanak. Mentrestant, Dani Sordo ha completat un bon paper i és el cinquè de la general a 48 segons del líder.

Kris Meeke ha abandonat la competició després del quart tram en patinar sobre el gel i xocar contra un talús que li ha trencat la suspensió davantera.

Quan falten dues jornades per a la conclusió del ral·li, Neuville té l'oportunitat d'acabar amb el domini aclaparador d'Ogier a Montecarlo, una prova que ha guanyat en les cinc últimes edicions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut