Barcelona

Neus Bonet, nova degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya

La periodista de Catalunya Ràdio substituirà en el càrrec Josep Maria Martí. La de Neus Bonet és l'única candidatura que s'havia presentat, per la qual cosa ha estat proclamada guanyadora automàticament.

RedaccióActualitzat

La periodista Neus Bonet ha estat elegida avui nova degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, càrrec que ha ocupat els últims quatre anys Josep Maria Martí, segons ha informat avui la citada institució.

Bonet, editora i presentadora de l'Informatiu Migdia de Catalunya Ràdio, era fins ara vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya i ha encapçalat la candidatura "Més periodisme", de la qual també forma part Josep Maria Martí.

Aquesta candidatura és l'única que s'ha presentat, per la qual cosa ha estat proclamada guanyadora automàticament, després que la junta electora central hagi certificat la validesa dels avals i els suports presentats.

El traspàs de poders i de càrrecs tindrà lloc el pròxim 18 de març, segons ha anunciat el Col·legi de Periodistes de Catalunya, que ha aclarit que la presidenta de la demarcació de Tarragona serà Sara Sans; Joan Ventura presidirà la demarcació de Girona; Sílvia Tejedor la de les Terres de l'Ebre; Rafael Gimena la de Lleida, i Gonçal Mazcuñan la recentment creada demarcació de la Catalunya Central.

Anar al contingut