Bocairent

Important nevada al País Valencià

La nevada es concentrarà divendres a punts d'interior, sobretot a Castelló

Actualitzat

Divendres, la depressió mediterrània responsable del col·lapse al llevant de la península ibèrica seguirà activa. La pertorbació portarà més pluges i nevades, però amb una cota de neu més alta, que estarà situada al voltant dels 900 metres en el cas del País Valencià. La neu quedarà concentrada a l'interior de Castelló i nord de València.

 

 

De tota manera, el dia ha començat amb un paisatge blanc a molts indrets, i no nomès per la neu: també per les calamarsades:

Les nevades es van intensificar dijous a la vall d'Albaida, en la segona jornada del temporal. La neu va obligar a suspendre les classes a gran part dels municipis de la comarca, inclòs Ontinyent. Més de 1.300 cotxes van quedat atrapats a primera hora a l'autovia A-7, al port d'Albaida, com a conseqüència de les retencions provocades per l'acumulació de neu.

Una de les poblacions més afectades va ser Bocairent (altitud de 680 metres), a la qual corresponen les imatges. Alcoi (altitud de 562 metres) també es va tenyir de blanc i va patir afectacions.

La neu també va caure dimecres a la mateixa platja... a Dènia, Torrevella, i en alguns punts del sud d'Alacant on feia uns quaranta anys que no es veia nevar, per exemple a Oriola (Baix Segura) i a Bigastre (Baix Segura).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut