Madrid

Netflix estrena la primera producció espanyola, "Siete años", del barceloní Roger Gual

És un thriller protagonitzat per Paco León i Àlex Brendemühl

RedaccióActualitzat

La plataforma de televisió de pagament Netflix estrena per a tot el món la seva primera producció espanyola, una pel·lícula titulada "Siete años",  dirigida pel barceloní Roger Gual. La cinta és un thriller protagonitzat per actors com Paco León i Àlex Brendemühl que tindrà una audiència potencial de més de 80 milions d'espectadors en 190 països.

Al director de Smoking room" i "Remake" li va arribar el guió de mans de dos productors espanyols que buscaven finançament. Van contactar amb Netflix ara fa just un any, coincidint amb el desembarcament de l'empresa a Espanya. En una entrevista amb Catalunya Ràdio, Roger Gual explica que de seguida es van mostrar receptius amb el projecte i només els van imposar una condició: que estigués disponible en un any.

"Siete años" és un thriller sobre l'amistat i la traïció rodat en una única habitació i amb cinc personatges. Els quatre socis d'una exitosa empresa tecnològica han d'escollir un cap de turc perquè pagui una pena de set anys de presó per haver evadit impostos, una situació límit que desemmascara totes les seves misèries.

Paco León, Àlex Brendemühl, Juana Acosta, Manuel Morón i Juan Pablo Raba són els protagonistes de la pel·lícula, que és la primera finançada 100% per Netflix a Espanya i la primera també que la plataforma ha autoritzat a rodar en castellà.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut