El logotip de la plataforma de vídeo online sota demanda Netflix
El logotip de la plataforma de vídeo online sota demanda Netflix
Madrid

Netflix arriba a l'estat espanyol el 20 d'octubre des de 7,99 euros al mes

La plataforma de vídeo sota demanda ja té un acord amb Vodafone i està negociant amb Orange

Actualitzat

Netflix arribarà el 20 d'octubre a Espanya. El servei de vídeo sota demanda costarà entre 7,99 euros al mes i 11,99, segons ha informat la companyia. S'hi podrà accedir des de televisions intel·ligents, tauletes, smartphones, ordinadors i diverses consoles de videojocs i descodificadors amb connexió a internet, a més de l'Apple TV i Google Chromecast.

Pel que fa a les operadores, Netflix té un acord amb Vodafone i està negociant amb Orange per incloure els seus continguts en la seva oferta televisiva.

En canvi, Telefónica aposta pels seus propis continguts de televisió després de la compra de Canal+.

Sobre els plans de preus, Netflix oferirà un pla "bàsic" d'una sola connexió a un preu més baix i un pla "premium" de quatre connexions simultànies en Ultra HD 4K, que és la que costarà 11,99 euros al mes.

Per animar les subscripcions, la companyia oferirà un mes gratis de servei. A més, promet que no hi haurà cap condició de permanència i que els clients podran donar-se de baixa en qualsevol moment.

L'oferta de continguts

Pel que fa a l'oferta de continguts, Netflix tindrà sèries com "Marvel - Daredevil", "Sense8", "Grace and Frankie", "Unbreakable Kimmy Schmidt", "Marco Polo", "Club de Cuervos", "Narcos"; i pel·lícules com "Crouching Tiger", "Hidden Dragon: The Green Legend", "Jadotville", "The Ridiculous 6" o "War Machine" de Brad Pitt.

Netflix, que va llançar el seu servei de en línia el 2007, compte actualment amb més de 65 milions de subscriptors en més de 50 països.

 

Anar al contingut