Neneh Cherry al costant del senegalès Youssou 'N' Dour en una actuació. (Foto: Reuters)
Neneh Cherry al costant del senegalès Youssou 'N' Dour en una actuació. (Foto: Reuters)
Barcelona

Neneh Cherry serà al Sónar 2014

La cantant està entre els nous artistes confirmats per a la pròxima edició del Festival Sónar, que es farà al juny a Barcelona. La direcció també ha confirmat altres noms com Nile Rodgers, Lykke Li, Kid Koala i Audition.

RedaccióActualitzat

La cantant Neneh Cherry està entre els nous artistes confirmats per a la pròxima edició del Festival Sónar, que es farà entre el 12 i el 14 de juny a Barcelona. A més de Neneh Cherry, la direcció del Sónar ha confirmat també altres noms com Nile Rodgers, Lykke Li, Kid Koala i Audition.

D'aquesta manera, el Sónar 2014 comptarà també amb Chic, la llegendària banda que va posar a la pista de ball temes com "Le Freak" o "Good Times" i que recentment ha vist créixer la popularitat del seu líder, Nile Rodgers, productor del nou disc de Daft Punk.

Les bandes que ja estaven anunciades són Massive Attack, Richie Hawtin, Caribou, Rudimental, Four Tet i Woodkid, de manera que el 21è Festival Internacional de Música Avançada i New Media Art de Barcelona ja compta amb una llista de 58 artistes confirmats.

D'altra banda, Lykke Li arribarà a Barcelona amb nou àlbum sota el braç, i Robyn, formant tàndem amb el duo noruec Röyksopp i que ha col·laborat també en un tema del disc de Cherry.  A aquesta llista cal afegir-hi Todd Teixir, representant noruec de l"space disc', i el músic danès Trentemøller, que presentarà les cançons del recent "Lost".

El festival també mostrarà les experiències digitals d'Audion i Daito Manabe. El primer, amb un espectacle de techno pur i el segon, amb una posada en escena que combina "videomapping" i dansa contemporània.

Capítol a part mereix la presentació d'"a poc a poc", tres sessions de sis hores cada una en les quals James Murphy i 2manydjs punxaran vinils de les seves col·leccions personals en un espai habilitat especialment per a l'ocasió en el qual s'instal·larà un equip d'àudio format per 7 torres d'altaveus disposats en cercle.

La representació espanyola correrà a compte del madrileny Henry Saiz i la gallega Belén Vidal, més coneguda com a BFlecha, entre d'altres.

Anar al contingut