Barcelona

Neix la Federació Catalana d'Apartaments Turístics

L'Associació d'Apartaments Turístics de Barcelona, l'Associació Turística d'Apartaments de Girona i l'Associació d'Apartaments Turístics de Tarragona han acordat constituir la Federació Catalana d'Apartaments Turístics (Federatur), que integra 359 empreses del sector. La federació té com a principal objectiu la creació d'una acreditació de qualitat per als apartaments.

Actualitzat

La nova federació Catalana d'Apartaments Turístics (Federatur) impulsarà un nou dispositiu per acreditar la qualitat dels apartaments turístics de les associacions de Barcelona, Girona i Tarragona.
Els criteris per donar el distintiu d'apartament turístic encara s'han de concretar, però segons Lluís Torrent, president de Federatur, han de tenir uns serveis bàsics obligatoris, com un sistema de caixes de seguretat, atenció telefònica i un servei de neteja, entre d'altres.

Federatur té com a objectiu donar servei a les diferents empreses que constitueixen el sector i articular-lo al voltant d'uns objectius comuns, donar veu i vot a totes les empreses i professionals del sector i servir d'interlocutor a les administracions.

La federació actuarà en nom de la majoria d'apartaments turístics de Barcelona, Girona i Tarragona inscrits en el registre que controla la Direcció General de Turisme, i la suma d'aquests registres servirà per cristal·litzar el treball fet fins al moment.

Així, representarà uns 1.500 apartaments a Barcelona que ofereixen uns 6.000 llits, uns 10.000 de Girona, que inclouen 55.000 llits, i 8.000 apartaments turístics de Tarragona, que donen servei a uns 32.000 llits.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut