Neix la Beca Ferran Adrià que formarà cuiners estrangers amb les bases de la cuina i els productes catalans

L'Escala (ACN).- El Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, l'Ajuntament de l'Escala i el col·lectiu Joves Cuiners ¿que enguany celebren el seu desè aniversari- han presentat la Beca Internacional Ferran Adrià. La iniciativa pretén becar joves cuiners estrangers que passaran tres mesos a la Casa dels Forestals de Sant Martí d'Empúries, a l'Escala (Alt Empordà) per aprendre les bases de la cuina catalana i elaborar un projecte gastronòmic amb productes catalans. D'aquesta manera, els impulsors volen aconseguir que aquests cuiners facin de prescriptors de la tradició culinària i dels productes del país. El xef Ferran Adirà ha cedit el seu nom perquè la beca pugui tenir més projecció internacional.
Neix la Beca Ferran Adrià que formarà cuiners estrangers amb les bases de la cuina i els productes catalans

Neix la Beca Ferran Adrià que formarà cuiners estrangers amb les bases de la cuina i els productes catalans

L'Escala (ACN).- El Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, l'Ajuntament de l'Escala i el col·lectiu Joves Cuiners ¿que enguany celebren el seu desè aniversari- han presentat la Beca Internacional Ferran Adrià. La iniciativa pretén becar joves cuiners estrangers que passaran tres mesos a la Casa dels Forestals de Sant Martí d'Empúries, a l'Escala (Alt Empordà) per aprendre les bases de la cuina catalana i elaborar un projecte gastronòmic amb productes catalans. D'aquesta manera, els impulsors volen aconseguir que aquests cuiners facin de prescriptors de la tradició culinària i dels productes del país. El xef Ferran Adirà ha cedit el seu nom perquè la beca pugui tenir més projecció internacional.