Neix Els Fogons Gastronòmics del Bages per promocionar la gastronomia i les tradicions culinàries de la comarca

Santpedor (ACN).- 26 cuiners del Bages han creat l'associació Els Fogons Gastronòmics del Bages que té per objectiu promocionar la gastronomia i les tradicions culinàries que es fan a la comarca. Així, han creat les rutes gastronòmiques del Geoparc, on cada restaurant oferirà un menú amb productes de proximitat i de temporada. En concret, s'han ideat quatre temporades: 'temps de matança' amb el porc ral d'Avinyó com a producte central; 'temps de bacallà'; 'temps de poti poti' amb productes de l'horta i 'temps de bolets'. El president de l'associació, Benvingut Aligué, ha explicat que l'objectiu és donar a conèixer una cuina "desconeguda". "Volem que el Bages deixi de ser punt de pas i sigui punt de destí", ha apuntat.
Neix Els Fogons Gastronòmics del Bages per promocionar la gastronomia i les tradicions culinàries de la comarca

Neix Els Fogons Gastronòmics del Bages per promocionar la gastronomia i les tradicions culinàries de la comarca

Santpedor (ACN).- 26 cuiners del Bages han creat l'associació Els Fogons Gastronòmics del Bages que té per objectiu promocionar la gastronomia i les tradicions culinàries que es fan a la comarca. Així, han creat les rutes gastronòmiques del Geoparc, on cada restaurant oferirà un menú amb productes de proximitat i de temporada. En concret, s'han ideat quatre temporades: 'temps de matança' amb el porc ral d'Avinyó com a producte central; 'temps de bacallà'; 'temps de poti poti' amb productes de l'horta i 'temps de bolets'. El president de l'associació, Benvingut Aligué, ha explicat que l'objectiu és donar a conèixer una cuina "desconeguda". "Volem que el Bages deixi de ser punt de pas i sigui punt de destí", ha apuntat.