Barcelona

Neix el primer festival de teatre en francès de Barcelona

La primera edició del festival se celebrarà de l'1 al 12 de febrer del 2017

RedaccióActualitzat

El mes de febrer del 2017 Barcelona acollirà el primer festival de teatre en llengua francesa, un certamen iniciativa de Mathilde Mottier i François Vila, directors de la companyia Mise en Lumière (París), que vol ajudar a descobrir obres de teatre contemporani en aquest idioma, així com els seus autors, directors, intèrprets i altres agents de l'escena francòfona. La primera edició se celebrarà de l'1 al 12 de febrer de l'any que ve en diverses sales i institucions de la capital catalana, entre les quals hi ha l'Institut del Teatre, l'Institut Français, la Sala Beckett i l'Almeria Teatre.

La programació del primer Festival de Teatre en Francès de Barcelone estarà conformada per una desena d'espectacles en francès seleccionats per la seva qualitat i capacitat d'abordar temes socials de caràcter transversal i universal amb l'objectiu d'incentivar la reflexió i l'intercanvi. Es representarà 'A mon âge je me cache encore pour fumer' de Rayhana i 'Le Porteur d'histoire' escrita i dirigida per Alexi Michalik. El cartell complet es presentarà pròximament i es posaran les entrades a la venda. A més, s'organitzaran trobades i taules rodones obertes al públic amb les companyies i altres professionals que participen al festival.

El festival s'obre a la creació escènica de tots els països que parlen en francès com són França (amb els territoris d'ultramar), Bèlgica, Suïssa, el Quebec i l'Àfrica i ha escollit Barcelona com a seu pel seu paper avantguardista en diferents àmbits, sobretot el cultural..
          

Anar al contingut